Цялостен дизайн на Вашата лична и фирмена визия с рекламни услуги от студио Light on design

Ще се погрижим за Вашата фирмена идентичност с пълен спектър от рекламни услуги в областта на дизайна, печата и външната реклама. Офисът на рекламната агенция е в гр. Пловдив, но изкуството на рекламата често ни води и по-далеч – извън Пловдив, и по-високо – при сложни височинни монтажи на табели и всякаква външна реклама. Художник дизайнер ще създаде Вашето лого и ще го имплементира във всички рекламни материали – визитки, брошури, бланки за кореспонденция, стикери, етикети, каталози, календари, покани, меню, каталози и още цял набор в областта на печатната реклама. Нашият екип ще осъществи и изпълнението на проектираните от нас табели и брандировки – от инсталацията и монтажа до гарантираната поддръжка на рекламните съоръжения. Не се колебайте да разгледате всички рекламни услуги, които предлагаме, както и да се свържете с екипа на Light on за консултация или среща.

Външна реклама

Проектиране и изработка на рекламни табели – светещи и обемни букви, MDF плексиглас, дърво; табели от фолио и винил. Монтаж и поддръжка на всички рекламни конструкции.

Фирмена идентичност

Дизайн на лого и създаване на всички рекламни материали за Вашите лични и корпоративни кампании.

Печатна реклама

Предпечат, подготовка на файлове и печат на визитки, менюта, етикети, календари, плакати и друга рекламна кореспонценция. 

Брандиране

Дизайн, печат и поставяне на транспортна реклама с фолио, брандиране на обекти и пространства с фолио и винил – витрини, магазини, офиси, заведения, шоуруми, щандове.

Декорация за стени

Рисуване, изрязване и форматиране на шаблони за всички вътрешни пространства, вкл. и за детски стаи.

Монтаж и поддръжка

За Ваше удобство рекламните ни услуги включват монтаж и гарантирана поддръжка на създадената от нас реклама.

Защо да изберете рекламни услуги от Light on дизайн?

За да получите оптимално добър рекламен продукт, работим съвместно с Вас по време на целия процес. От обсъждането на варианти, през проектирането, дизайна и изработката, до реализация на рекламните материали Вие сте част от екипа ни.

Ще добавим още по-висока стойност към нашите рекламни услуги

Рекламна агенция Light on – Пловдив – работи с доверени партньори в областта на онлайн популяризацията. Знаем, че изработването, поддръжката и оптимизацията на сайт е от ключово значение за присъствието Ви в интернет. Така – наред със създаването на корпоративната Ви идентичност, печата на рекламните материали и поставянето на рекламни табели, брандиране и друга външна реклама – ще завършим целия рекламен цикъл.

Споделете