Дизайн, изработка и монтаж на реклама

Външната реклама има своя специфика и сложност, затова е важно да се доверите на професионална рекламна агенция. В Light on Ви предлагаме комплексни рекламни услуги, които включват както дизайн и изработка, така и поставяне и монтаж на рекламни конструкции. изработка и монтаж на обемни букви за селена пловдив

Екип за височинен монтаж на рекламни табели, транспаранти, билборд

Разчитайте на дългогодишния ни професионален опит и отговорност при инсталирането на всяка външна реклама. Преди всичко ще направим оглед на мястото за реклама, а след това ще пристъпим към дизайн и изработка. Работим според Вашите нужди, техническите изисквания  за вид и тежест на конкретното рекламното съоръжение.

Портфолиото ни е богато на проекти с височинни монтажи с особена сложност благодарение на Стефан и на сертифицирания ни колега алпинист – Никола. 

Успешният монтаж на рекламата всъщност затваря цикъла на целия проект. За да бъде безопасен, устойчив и естетически издържан, нашият екип е с Вас още от самия замисъл и проектира и изработва всеки детайл по рекламното съоръжение.

монтаж-рекламни-табели-винил-light-on-пловдив

 

  • За монтаж на светещи табели, обемни букви от MDF и плексиглас, рекламни табели от винил, транспаранти от винил, рекламни тенти  и др. има технически особености, които ние съблюдаваме. 

 

  • За нас няма тайни и в изработката и облепянето с различни видове рекламно фолио:
    • Автомобилно фолио при брандиране на транспортни средства
    • Поставяне на фолио при затъмняване на стъкла и брандиране на витрини и търговски обекти като магазини, офиси, заведения.
    • Облепяне с фолио и опъване на винилни транспаранти за изложения, шоуруми, бензиностанции.

Light on гарантира поддръжката на всеки рекламен монтаж

В зависимост от вида и сезонните условия рекламните табели и транспаранти имат различна нужда от поддръжка. Светлинната реклама изисква и електроподдръжка. Независимо дали става въпрос за обикновен монтаж на информационна табела в Пловдив и региона, или имате нужда от по-сложни рекламни решения, не се колебайте да се свържете с рекламно студио Light on.

Споделете