Light on Рекламно студио работи за Вашата идентичност с гаранция

 

Силата на визуалната комуникация с клиентите Ви е определящо звено в маркетинг планирането и разчита основно на уникален дизайн на лого, креативно оформление и качествено изпълнение на рекламните материали. Доверете се на рекламна агенция, която е в състояние да изпълни външния вид на бранд стратегията Ви в нейната цялост.

Какво Ви предлагаме?

Графичен дизайн и печатна реклама

Ще създадем Вашето лого и ще го приложим в дизайна и печата на всички комуникационни канали – визитки, менюта, плакати, брошури, картички, пощенски пликове, покани, флаери, стикери, папки, бланки, каталози, етикети, календари.

Външна реклама

Ще Ви предложим решения за цялостното брандиране на фирмената Ви визия – проектиране, изработка и монтаж в Пловдив и областта на:

  • Рекламни табели, информационни и указателни табла, светлинна реклама – дървени, с обемни букви, винил, MDF, светещи табели.
  • Брандиране с фолио – за автомобили, витрини и вътрешни пространства като офиси, заведения, магазини, частни домове.
  • Височинни монтажи на по-сложни рекламни конструкции.

Какво получавате? 

Рекламно студио Light on в гр. Пловдив ще реализира успешната визия на представянето и комуникацията Ви с аудиторията. За да бъдете разпознаваеми и предпочитани, ще създадем за Вас свеж дизайн, професионална изработка и поддръжка на монтираната реклама. 

Стъпки в пясъка

За да остави своите стъпки в съзнанието на потребителите, всяка реклама трябва да бъде съзвучие от визия, послание и език. Не се колебайте да се свържете с нас, за да създадем Вашата рекламна симфония.

Споделете

Творческо блог ателие

Острови и облачни улици

| |

Пролет на цветовете 13 април, петък, е чудесен ден за старт на изложбата на Ваня в софийската галерия Лампион. Ще бъдат представени нови елементи към вдъхновението „Облачни улици“ – живите острови от последните... READ MORE

Какви са законовите правила за брандиране на автомобили?

| |

Брандиране на автомобили по правилата на КАТ Почти всеки предприемач използва възможностите за безплатна реклама върху фирмените превозни средства. Преди да пристъпите към облепване на своите автомобили с фолио, е добре да сте... READ MORE