Креативност във всеки детайл с печатна реклама от Light on

Рекламният ни екип ще съчетае професионалния графичен дизайн с най-добрите практики в сферата на печата, за да създаде пълен комплект материали за Вашата корпоративна идентичност. Във всеки рекламен проект се стремим да избягаме от скуката, избирайки уникален творчески подход подход дори при създаването на печатна реклама. Знаем, че лицето на сериозните компании е в тяхното лого и език. Затова дизайнът, цветовите и шрифтови вариации и предпечат отнемат най-много време. В етапа на печат гарантираме бързина, удобство и конкурентни цени.

Повече от всички видове печатна реклама

Агенция за печат и реклама Light on има привилегията да работи както с креативен художник, графичен дизайнер и прецизен монтажен екип, така и с най-добрите партньори в областта на печатната реклама. Така успяваме да създадем уникален дизайн на Вашите фирмени материали и реализацията им посредством всички видове печат. 

В зависимост от типа и броя на необходимите Ви рекламни материали, ние ще Ви предложим оптимално решение за печатна реклама. Ще получите индивидуална комбинация от вид хартия и грамаж, цифров и дигитален печат на отлична цена.

Най-поръчвани при нас са следните видове корпоративни и лични печатни материали:

визитки

√  брошури

етикети

менюта за заведения

√  корпоративни бланки

флаери

стикери

ценоразписи

папки

плакати

картички

покани

календари

каталози

списания

…и нестандартни печатни изделия

Списъкът не свършва дотук. Студио за дизайн и реклама Light on с бързина и гъвкавост ще нарисува и проектира разнообразни идеи, за да ги съчетае изкусно с Вашата стратегия за комуникация и брандиране на автомобилите Ви, рекламни табели, светлинна реклама и декорация на офис пространства. 

Споделете