Брандиране от Light on – бъдете атрактивни, значими и предпочитани!

Брандирането на автомобили, витрини, корпоративни офиси и сгради е сред предпочитаните методи за безплатна реклама. Компаниите осъзнават силата на този вид популяризация и най-често се обръщат към добра рекламна агенция за оригинален дизайн, изработка и облепяне с фолио. Брандирайки собствените си и фирмени автомобили и обекти, Вие спестявате много от платена реклама в интернет медии и телевизия. Просто защото бивате забелязани в движение. 

Саморекламирайте се!

Ефектно облепеният с фолио автомобил, както и красиво брандираните витрини на търговския Ви обект или щанд ще информират минувачите за дейността и офертите Ви. Добре е в дизайна на фолио рекламата да се включат адресът и телефонните номера за връзка с Вас. Така ще постигнете максимален ефект на ниска цена за реклама, като всъщност заплащате еднократно само дизайна и изработката на брандировката. Споделете ни идеите си, а ние ще Ви предложим различни форми за рекламен дизайн и брандиране с фолио или винил:

  • Брандиране на автомобили – използваме устойчиво на атмосферни влияния фолио.

 

  • Брандиране на микробуси, влакове, автобуси – облепяне с фолио, покривала от винил.

 

  • Брандиране на витрини на търговски обекти и пространства като щандове, сергии, стелажи.

 

Защо да изберете нас за брандиране на автомобили и обекти?

Рекламно студио Light on ще изпълни пакетно услугата по брандиране на коли, бусове, камиони, облепяне с фолио за витрини, изложбени щандове и други обекти или рекламни кампании. Предлагаме Ви:

Индивидуален дизайн за брандиране с фолио

Бърза изработка на рекламния проект

Монтажен екип за поставяне на брандировката

За консултация и цени за брандиране свържете се с офиса ни в Пловдив 

Споделете